Het aantal aanmeldingen voor de Avondcursus was te laag om de start van een nieuwe groep te rechtvaardigen. Alle nieuwe cursisten hebben toegestemd om in te stromen in de groep 3-Avond. Daarmee bestaat deze groep uit 6 nieuwe cursisten, 4 cursisten die in het tweede jaar zijn ingestroomd en 9 cursisten die beide voorgaande lesseizoenen hebben gevolgd.

De formering van één groep met cursisten in drie verschillende stadia van het driejarige lesprogramma van de basiscursus, is nieuw voor TVG Rotterdam!

Er is wel een nieuwe eerstejaars ochtendgroep geformeerd, met 8 nieuwe cursisten en 3 cursisten die het eerste lesjaar nog ontberen. Het is de bedoeling om volgend seizoen de eerstejaars in deze groep te laten instromen en het seizoen daarop evenzo te handelen. Per slot is dan ook één groep geformeerd met de cursisten in drie stadia van het driejarig lesprogramma.

De groep 2-Dag gaat apart verder met de oorspronkelijke cursisten.